Изборът на детски дрехи може да бъде не по-малко труден от избора

...
Изборът на детски дрехи може да бъде не по-малко труден от избора
Коментари Харесай

Как да пазарувате умно детски дрехи?

Изборът на детски облекла може да бъде не по-малко труден от избора на облекла за възрастен. Как да пазарувате, без да има заплаха детето да не хареса и да не желае да носи новия пуловер например, или да се окаже, че той към този момент е отеснял, до момента в който пристигна сезонът за носене? 

Съобразете се със сезона и размера

Изключително значимо е да се съобразите със сезона и размера, с цел да можете да разчитате на няколко спокойни месеца. Ако детето израства облеклата си за един сезон, не се изхвърляйте със скъпи покупки, само че въпреки всичко търсете качество. Съобразявайте се с размерите така, че да може дрехата да се износи за няколко месеца, вместо да стане малка още в самото начало.

Гледайте света през очите на детето

Ако не се съобразите с усета на детето ви и неговите съответни желания, то е доста евентуално красивите облекла да си останат красиви, само че единствено в дрешника. Купувайте облекла в цветовете, които харесва вашето дете. А в случай че на тях е изобразен любим воин от филм или обичана музикална група, то не се двоумете.

Пренебрегнете вашия личен усет

Ако детето е решило, че би трябвало да носи два цвята, които не са подобаващи, то е добре да му позволите да опитва, само че в комфортен и подобаващ миг да започнете да го учите на верни съчетания. Обикновено родителите харесват по-изчистените цветове, материи и фешън решения, до момента в който децата са склонни да опитват и да вземат непредвидими решения. Не отхвърляйте от раз неговото предпочитание, постарайте се да препоръчвате, а не да настоявате за вашето решение.

Бъдете наблюдателни

За да пазарувате мъдро, би трябвало да сте наблюдателни кои са облеклата, към които протяга ръка най-често детето ви. Ако е задоволително огромно, може да го попитате какво харесва в дадената дреха - може да е самата кройка, подробност в дрехата, материята. След това се пробвайте да потърсите облекла, които дават отговор на всички тези качества. 

Внимателно с материята

Това, към което би трябвало да сте безкомпромисни, е материята, от която са изработени дрехите. Детската кожа е доста по-чувствителна към разнообразни алергени, по тази причина и естествени тъкани като памук, лен и вълна са за предпочитане. Освен това те не се изхабяват елементарно, не губят външния си тип от постоянно пране. Затова четете етикетите и дали е оповестена компанията производител, изключително в случай че пазарувате онлайн. Внимателно проверявайте и качеството на шевовете и аксесоарите.

Поръчайте си избран подарък за рождения ден

На рождените дни на малчуганите доста постоянно се подаряват дрехи и от време на време те се оказват несъответствуващи. Може да споделите на своите посетители, в случай че са задоволително близки, какво тъкмо и какъв размер да подарят на рожденика. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР